کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد

آخرین وضعیت ملک ریاست‌جمهوری در جماران از زبان ربیعی

سخنگوی دولت می‌گوید ملک مربوط به ساختمان ریاست جمهوری هم مشابه سایر پلاک‌ها تصمیم گیری شده است. بنابراین مصوبه شورای عالی شهرسازی برای رعایت حال مردم جماران و در جهت کاهش محدودیت‌ها بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۶ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 28
کد خبر: ۷۹۱۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی ربیعی سخنگوی دولت  درخصوص آخرین وضعیت ساخت ملک جماران که پیشتر با مخالفت اعضای شورای شهر و اهالی محله جماران روبرو شده بود گفت: ظاهراً این موضوع بسیار مورد علاقه برخی از دوستان است. اساساً دولتی که کمتر از 6 ماه به پایانش باقی مانده چه جای نگرانی در مورد یک ملک می‌تواند وجود داشته باشد که شایسته پیگیری‌های مداوم باشد؟

 

وی افزود:‌ این هم مثل باقی ساختمان‌های وزارتخانه و سازمان‌های که دولت در هر منطقه‌ای در کشور دارد مجوز می‌گیرد، با شهرداری مذاکره می‌کند به تفاهم می‌رسد یا نمی‌رسد. هر چه هست این ساختمان هم برای دولت بعدی است.

 

به گزارش تسنیم، داستان ملک ریاست‌جمهوری از حدود 7 ماه پیش در رسانه‌ها مطرح شد، با توجه به محدودیت ارتفاع در محله جماران، ساخت طبقات اضافی آن مورد انتقاد شدید برخی از اعضای شورای شهر تهران و حتی اهالی جماران قرار گرفت. اختلاف بر سر ساخت و ساز این ملک در جماران تا جایی پیش رفت که پیروز حناچی شهردار همسو با دولت نیز مورد غضب رئیس‌جمهور قرار گرفت و از حضور در جلسات هیئت دولت منع شد.

 

سخنگوی دولت در این گفت‌و‌گو با بیان اینکه بنابر اعلام وزیر محترم راه و شهرسازی ساختمان موسوم به نهاد براساس ضوابط طرح جامع شهر تهران در حال ساخت بود، تصریح کرد:‌ در موضوع بافت پیرامونی بیت و حسینیه حضرت امام خمینی (ره) فرآیند بررسی و تصویب طرح مطابق روال طبیعی شده، مشاور طرح نسبت به تهیه طرح ویژه تفصیلی به شرح هر پلاک اقدام نموده است.

 

ربیعی خاطرنشان کرد: براساس این طرح ضمن حفظ بافت سنتی و تاریخی حسنی کیا، ضوابط ساخت و ساز روی هر پلاک بطور مشخص تهیه و تدوین کرده و به ویژه برای مردم عزیز جماران که مالک پلاکهای کوچک کمتر از 200 مترمربع هستند امتیازاتی معین گردیده که برآن اساس بتوانند با دریافت مابه التفاوت از شهرداری نسبت به تعیین تکلیف ملک شان اقدام نمایند. ملک مربوط به ساختمان ریاست جمهوری هم مشابه سایر پلاک‌ها تصمیم گیری شده است. بنابراین مصوبه شورای عالی شهرسازی برای رعایت حال مردم جماران و در جهت کاهش محدودیت‌ها بوده است./ تسنیم

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار